Kleding bedrukken als cadeau!

Partner links
Steeds meer bedrijven laten t-shirts bedrukken met hun logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Een heren of dames t-shirt bedrukken met uw bedrijfsnaam is namelijk een leuke en representatieve manier om uw naam bij mensen onder de aandacht te brengen. T-shirts worden overal gedragen en hoe meer het shirt gezien wordt, hoe vaker uw naam wordt gezien en uw bekendheid wordt vergroot. Bedrukte t-shirts zijn ook ideaal als bedrijfskleding in bijvoorbeeld de horeca.
 
Tegenwoordig ziet u ook steeds vaker dat bedrijven tijdens evenementen en beurzen gratis give-aways uitdelen. Veel bedrijven kiezen veelal voor diverse soorten promotieartikelen, echter ziet u ook steeds vaker dat bedrijven een functioneel cadeau zoals een bedrukt t-shirt uitdelen. Iedere Nederlander is gek op een gratis cadeau en u maakt op een eenvoudige manier effectieve reclame.
 

Ruime keuze

 
U heeft enorm veel vrijheid in het samenstellen van het ideale t-shirt voor uw doel.  U begint bij het kiezen van het soort t-shirt. Lange mouwen, korte mouwen of mouwloos, ronde hals of v-hals en cool fit of slim fit. Daarna kunt u kiezen uit bijna alle mogelijke kleuren. T-shirts zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en unisex. Ook voor kinderen kunt u t-shirts bestellen en laten bedrukken.
 

Creativiteit

 
Daarna kiest u de opdruk. U kunt een t-shirt laten bedrukken of borduren met bijvoorbeeld uw logo, uw volledige bedrijfsnaam of zelfs een persoonlijke boodschap. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een jubileum of iets anders waar u de drager aan wilt herinneren. U kunt dit zelfs combineren door op de voor- en achterkant iets anders te laten opdrukken. U heeft hierin veel vrijheid en u kunt zo creatief zijn als u zelf wilt. Niets is te gek! Veel bedrijven maken al gebruik van deze functionele en eenvoudige manier om hun bedrijf te promoten. Neem contact op met uw leverancier en bespreek de mogelijkheden.