Hipperdepip badjassen

Partner links

Komt het op badjassen aan, dan kun je jezelf (eventueel) afvragen of hier trends onder bestaan – want wie houdt zich immers bezig met ‘badjassenmode’ .. Nou kom je bij een sauna, dan piep je wel anders.

Hé, wat leuk!

Het is net als met kaplaarsjes (regenlaarsjes) – het lijkt een onbeduidend accessoire wat niet aan specifieke uiterlijke kenmerken hoeft te voldoen (want praktisch), totdat je ineens hele leuke vrouwen met hele leuke regenlaarsjes langs ziet lopen. En nog één. En nog één. Ineens is het een Serieus Mode-Item. Zo is de situatie exact met badjassen.

 

hippe badjassen

 

Je bezoekt de sauna. Heerlijk genieten. Je hebt je crèmekleurige badjas, handdoek en flesje water al ingepakt. Je loopt de sauna binnen. En ineens valt het je op. Hier lopen gewoon hartstikke leuke vrouwen (altijd vrouwen, bijna nooit mannen), met ont-zet-tend leuke badjassen … Je werpt terloops een blik naar jezelf in één van de aanwezige spiegels en ziet hoe gewoontjes en trendloos je eigen badjas is. Ieder kledingstuk of accessoire heeft z’n eigen trends. Ook badjassen.

Hippe badjassen

Onze favoriet van dit moment is de grote online shop van Badjassen Paradijs. Waarom? Omdat wij hier oneindig kunnen rondsnuffelen, inspiratie opdoen en ook voor de kinders en manlief een mooie, actuele badjas kunnen kopen (zoals de badjas met naam, lekker sportief). Inspiratie opdoen is één van de belangrijkste voorwaarden van een goede modekledingwinkel, maar dan dient het assortiment wel goed uitgebreid te zijn. Dat is hier dik in orde.

Meer trends op Kleding en Mode online | De zwarte sportlegging