Jaren 80 Kleding Inspiratie!

De kleding die wij vandaag de dag terugvinden is grotendeels gebaseerd op de jaren 80 mode. Met dit verschil: In de jaren 80 was de mode vaak net wat ‘maller’. Meer kitsch, maar ook meer gewaagd en zeker origineler van aard. Waarom? Omdat wij in de jaren 80 niet teruggrepen op een vorig decennium; mode ontstond, trends werden geboren. And I just love it. We laten je graag een kijkje nemen, wie weet .. raak jij ook zomaar geïnspireerd..

De look

Het heeft wel wat. De ketting die je ziet staat centraal voor de periode 1983. De shorts zijn te cute. Het printje.. mm. Die laten we maar even gaan.

jaren 80 shorts strand kleding

 

De Look

Waar kennen we die enkellaarsjes ook alweer van? Dit droeg je als modebewuste tiener in 1982. Leuk gecombineerd met de hoge taillebroek. Het shirt? Mm, nu maar even niet. De make-up op beide afbeeldingen is zeer neutraal. Begin jaren 80 was de make-up nog niet zo dramatisch; dit begon omstreeks 1985.

jaren 80 mode inspiratie enkellaarsjes

 

*De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn mening, of heersende opvattingen
 


  • You Avatar
  • Zie ook

  • Categorieën

  • Lederlook=jacks
  • beautycase kopen 2
  • Advertentie

  • Trendyflash sponsors

  • Jaren 80 Revival