Jaren 80 kleding en beenmode! Zelf maken!

Gekke enkellaarsjes, rare panty’s, kekke sokjes met rouches, waar vind je ze nog? Goed nieuws: je kunt ze ook zelf maken! Doe inspiratie op in onze eighties-special. Beenmode, sokjes en panty’s – kun je het niet kopen, dan ga je zelf aan de slag. Je ziet hier enkele voorbeelden vanuit ons meest originele mode-decennium: de jaren 80.

De Look: 1

Pimp je gymp. We tekenen 1983. Maarrr, I love the thights & socks. Je hoeft natuurlijk niet serieus rouches aan je sokken te naaien. Maar toch. De ballerina schoen, met rouches sok is wel erg cute (bij vrouwen max <23 jr).

jaren 80 schoenen beenmode ballerina

De look: 2

Hier moet je natuurlijk van houden. Ben je ouder dan 22 jaar, dan lijkt me dit een serieuze no-go. Het heeft een hoog pipo-de-clown gehalte. Pluk hetgeen wat van je gading is. Alles is zelf te maken en je leest rechtstreeks vanuit 1983 hoe!

IMG_20151113_111922

 

De Look: 3

Alweer die enkellaarsjes met leggings .. Het komt me zo bekend voor! Kijk naar het “Madonna-handschoentje” echt te cute. En echt te eighties. Super leuk afgewerkte (rubberen) enkellaarsjes met kleurbandje op de zwarte legging. Zo deden we dat dus in the eighties!

jaren 80 mode look enkellaarsjes

Check de laarsjes van dichterbij! En check gelijk de panty ook eens even..

Zelf maken? lees de instructies en ga aan de slag. Deze kous met naad is nl. praktisch nergens verkrijgbaar, je creëert er een uniek exemplaar mee!

IMG_20151113_112145

*De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn mening, of heersende opvattingen
 


  • You Avatar
  • Zie ook

  • Categorieën

  • Lederlook=jacks
  • beautycase kopen 2
  • Advertentie

  • Trendyflash sponsors

  • Jaren 80 Revival