Jaren 80 Vrouwen Kapels, haarmode & make up!

Typisch 80 & Jaren 80 kleding

Wat zorgt er nu voor dat je feilloos aan een foto kunt zien dat ‘ie uit de eighties afkomstig is? Wat is het geheim? Kun jij je vinger er maar niet opleggen, maar zou je jezelf graag eens een jaren 80 make up look willen aanmeten? Wij delen het geheim graag met! Ga snel aan de slag met onze voorbeelden en tips

De Look: 1

Kijk naar de ogen. Wenkbrauwen en make up lopen in elkaar over. De main kleuren zijn oranje-bruin-roze en geel. Oogleden:  geel/ arcade-boog: oranje-bruin; wat licht doorloopt tot over de slaap & onder de oogleden. De oogschaduw wordt strak ingezet aan de neus-oog afscheiding en loopt door tot de wenkbrauw. Deze onderdelen & kleuren zijn essentieel voor deze look. Natuurlijk vergeten we de metallic lippenstift niet en de witte huidskleur. Rouge vindt plaats aan de zijkant jukbeenderen en boven de slaap.

jaren 80 make up oog makeup

De Look: 2

Fris en modern. En toch: deze foto is in 1983 genomen. Zie de zware wenkbrauwen, de kekke oorbellen en het funky kapsel. Je kunt er zo weer mee voor de dag komen.

 

De Look: 3

Earlier on. In 1981 was de sportieve Fitness look de trendsetter van het moment. Op straat, in de disco, en in de bioscoop; overal zag je ‘m. Enkele bekende voorbeelden: Olivia Newton John en onze eigen Vanessa.

 

De Look: 4

Hip, kek, half lang kapsel, voor jonge tieners tot hippe twintigers; de voorloper van Big Hair, begin jaren 80.

 

De Look: 4

Hè hè, hier kunnen we eindelijk wat mee. Wat een kek jaren 80 bob kapsel (1987). De rond lopende korte pony maakt het af. Super.

trendy bob kapsel vrouw jaren 80