Huidverzorging man

Steeds meer heren ontdekken tegenwoordig de kracht van mannen-cosmetica (hè, wat klinkt dat sissy), denk bij dergelijke cosmetica nu niet direct aan eyeliner of lipgloss, maar uiteraard aan natuurlijke camouflerende middelen, of de juiste dagcrème en zo ook ‘anti-wallen-creme’.

Niet uitgerust opgestaan? Gebruik de juiste crème

Het kan voorkomen dat je uitstekend geslapen hebt, maar er toch niet uitgerust uit ziet. Je voorkomen correspondeert niet met hoe je je voelt. De wallen onder je ogen zijn niet bepaald een visitekaartje indien je zakelijke partners onder ogen moet komen. Doorgaans heeft een man niet direct zin om teveel tijd aan zijn uiterlijk te spenderen. De anti-wallen-crème van MenCareStore helpt je dan snel op weg om de wallen binnen luttele tijd te doen verminderen. Kijk: en dat horen we nu graag.

*De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn mening, of heersende opvattingen
 


  • You Avatar
  • Zie ook

  • Categorieën

  • Lederlook=jacks
  • beautycase kopen 2
  • Advertentie

  • Trendyflash sponsors

  • Jaren 80 Revival