Valentijnsdag, meedoen of niet?

Beauty en verzorging

Valentijnsdag wordt vooral in het leven gehouden door romantici en de commercie; met de commercie aan kop overigens. Heerlijk, weer een 'geschenken-dag' erbij wat de verkoop stimuleert! Vooral parfumeriën varen wel de over geromantiseerde dag, maar wat doe je nu als je in een prille relatie zit? Dan kun je toch onmogelijk "Valentijnsdag" negeren? Als man dien je eigenlijk sowieso je geliefde ofwel van een volumineus boeket te voorzien, of een levensgrote kaart met een knuffelbeer, of .. een duur parfum. Zie er maar eens onder uit te komen…

Wat wordt het? 

Weiger je mee te doen aan Valentijnsdag, bespreek dit dan vooraf met je geliefde zodat jullie op dezelfde golflengte zitten. Wil je toch iets aardigs doen voor je geliefde dan kan een lief boeketje, een etentje, een bioscoopbezoek, of toch een parfum wonderen verrichten. Met Valentijnsdag kun je vaak voor een vriendelijk prijsje dure, afgeprijsde parfums kopen. Heb je geen zin om er op uit te trekken, dan koop je parfum met korting gewoon online