Brede kinderschoenen in Duitsland

Tips & Kledingadvies

Opzoek naar brede kinderschoenen? In Duitsland kun je gemakkelijk grotere maten mode kopen, ruimere schoenen en laarzen en nog eens een stuk voordeliger ook!

Voordelig winkelen in Duitsland
Voor wie regelmatig in Duitsland komt -zoals wij- is het geen verrassing; in Duitsland kun je voordelig winkelen. Alles is voordeliger: een terrasje pikken, de horeca, supermarkten en kledingdiscount zaken. In principe hoef je niet ver te rijden om eens een dagje in Duitsland te winkelen: net over de grens bij Nijmegen tref je het redelijk grote winkelcentrum van Kleve. Ook dicht bij de grens ligt Centro Oberhausen (nabij Arnhem, richting Oberhausen). Centro Oberhausen is een grote shopping mall.

Brede kinderschoenen
In Duitsland is het merk Elephanten kinderschoenen uiterst gangbaar; niet zo verwonderlijk, Elephanten wordt in Duitsland gemaakt. Elephanten kinderschoenen vallen over het algemeen vrij breed en zijn goed betaalbaar. In de meeste schoenenwinkels in Duitsland waar ook kinderschoenen worden verkocht tref je Elephanten kinderschoenen.